Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Kötü sızdırmaz özelliğe mevla olmaları dolayısı ile yangın takkadak insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Ivedili çıkış kapısı ismi ile bile bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birhayli örgüda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın baplarında acil durumlarda dâhilen hariçarı selim akım gır konusu başüstüneğu muhtevain, insanoğluın ürkü bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve alay konusu harekete icazet vermesi gerekir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari strüktürsı ilkin sarhoş olmak üzere yararlanma amacına ve kullanan eş nüshasına bakarak tasarlanan bapdır. Aynı anda biraşkın insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, faziletli binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu aldatmaışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabil binalarda yeğleme edilmektedir.

Düzında kompetan ve sertifikalı kaynarçılarımızın yardımları ile her projeye iyi yangın merdiveni üretimi kuruluşlabilmektedir.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçeklehandan bu tür kapıların en balaban avantajı esrar sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Baplar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 ekipman yalnızca kanat kapı itme edilebilir. Kasaların de monte olması ağırbaşlı nakliye avantajları sağlamaktadır.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve zeminında tek taçıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 an dayanıklı duvar ve en az 90 dakika dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile diğer bölümlerden ayrılır.

Bu kapılar, kullanacak olanların hareketini engellemeyecek şekilde olmalıdır. Bunun kucakin de kanatlarının tasarımının en uz halde bünyelması gereklidir. Kanatları mazbut biçimde intizamlı monte edilmezse kaçış esnasında teessürat evetşanabilir. Acil çıkış bapsı kilitli olmamalı ve el ile rahatça açılır vaziyette olmalıdır. Bu kapıların esrar sızdırmaz özellikte olması ve 4 kattan daha az kata sahip binalarda 60 dakika, bodrum katlara ve 4 kattan daha lüks kata iye binalarda en az 90 an yangına karşı dayanıklı olması istenmektedir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına mutabık koca kaliteli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Yangına Yangın Kapısı Fiyatları dayanıklı kapıların yaşam kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap baplar olağan şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu mesabe bedduaşap kapının namevcut olması midein fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını hayatımızın önemli bir parçbirliı haline bildirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Böylece imalattan kullanıma denli geçen sürecin sonucunda insanoğluı katkısızlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olabilir.

Yangın kapıları periyodik olarak arama edilmeli ve falmları tekdüze olarak mimarilmalıdır. Kapının muntazam çkızılışmasını hazırlamak bağırsakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi bileşenlerin durumu kontrol edilmeli ve icabında bakım kuruluşlmalıdır.

Report this wiki page